Jump to content
Some-RP.cz
Sign in to follow this  
Lorenzo

Žádost o frakci na zpracování burbonu a výroba doutníků

martysonec

Schváleno

Message added by martysonec

Recommended Posts

Žádost o frakci na zpracování tabáku do doutníku a výroba burbonu
Lorenzo#6666, Šumylda#2628

Příběh:
Dne 4.4.1980 se narodil Chuan Gunner, jehož otec se jmenoval Bill Gunner. Od mala dělali všechno spolu, otec syna učil spoustu věcí, které se mu v životě můžou hodit. Chodili spolu střílet na střelnici, nebo jenom tak do lesa. Jak čas plynul Chuan se začal zajímat o skutečnou práci jeho otce. Bill neustále někam jezdil v obleku a s bouchačkou. Chuan vlezl svému otci di kufru vozidla a schoval se tam pod deku. Bill nasedl a vyrazil, neměl nejmenší tušení, že Chuan jede s ním. Když dorazil na místo tak začala obrovská přestřelka. Když zbýval už jen Bill a vůdce druhé skupiny tak Chuan vyskočil z kufru a bodl ho přímo do hrdi. Otec byl zpočátku naštvaný co tam vůbec dělal, ale když pochopil, že mu zachránil život tak ho pochválil a dal mu místo ve skupině. Od té doby společně jezdí na akce a vybírají výpalné. Postupem času otec předal vedení synovi, bylo vidět, že mu to jde a daří se mu. Nyní se přestěhovali do jiné části města, kde plánují rozjet firmu na výrobu doutníků a destilaci burbonu.

Plán frakce:
Ze začátku budeme fungovat jako legální frakce, budeme vydělávat peníze a rozvážet doutníky a burbon do podniků. Postupem času přejdeme na RP mafie a budeme si hlídat určitou část města. Budeme organizovat různé party a budeme se scházet s vedením dalších nelegálních podniků a sdělovat si info co víme jak o policii, tak o tom kdo je práskač apod. Budeme se snažit řídit obchody se zbraněmi, tak aby se k nim nedostal jenom tak každý jak si zlíbí. Budeme se snažit po co nejdelší dobu zůstat bez odhalení. Lidi ze samotné mafie budou postupem času skoro ve všech frakcích kvůli informacím co kdo má, kdo co chystá, abychom stihli včas zasáhnout. Pokud vyjde na světlo, že v něčem jedeme, budeme lidem dělat peklo, tak aby měli větší respekt a když někoho uvidí aby se báli. Budeme si budovat respekt před policí, aby věděli s kým jednají.

 

Způsob výroby:

Náš burbon a doutníky budou to nejlepší, co si člověk bude moct dovolit. Budeme vyrábět z kvalitních surovin a vše budeme před prodejem testovat. Zároveň veškeré kontroly o prodeji alkoholu budeme dodržovat a zároveň i veškerá nařízení budeme respektovat.

Pozice:

Majitel
Spolumajitel
Manager
Prodejce
Sběrač
Brigádník

 

Požadavek:
Snad žádný, vše si zařídíme IC cestou.

Sídlo:
Vybereme a pošleme zvlášť

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Frakce byla schválena, gratuluji a těšíme se na spolupráci 😉

Další konverzace bude nyní probíhat semnou jakožto správcem frakcí skrze discord.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...