Jump to content
Some-RP.cz
Sign in to follow this  
CzechReaper

Žádost o frakci Gruppe6 Corporate Security

martysonec

Schváleno

Message added by martysonec

Recommended Posts

Gruppe 6 Corporate Security

 

                                  Předloženo pouze jako návrh, frakce nemá bohatou historii.

 

Ben Cooper , Lucas Brown , Thomas Corleone se rozhodli si založit  firmu zaměřující se na bezpečnostní ochranu Firmu založili ve městě Los Santos. Nejdřív jejich služby využívali pouze normální občané a menší podniky. Po určitém časovém rozmezí od založení společnosti oslovila Gruppe6 Corporate Security státní organizace Emergency Medical Services ohledně poskynutí bezpečnostní ochrany v rozloze objektu Emergency Medical Services . Od podepsání smlouvy s Emergency Medical Services se tato bezpečnostní služba rozrostla v celém městě nebot vždy na ní byli kladné ohlasy v tuto dobu již Gruppe6 Corporate Security střeží poměrně každý podnik ve městě a dbá na jeho bezpečnost. Po čase se rozhodla Gruppe6 rozšířít své služby a odkoupila skrachované Ammu Nation který prošlo rekonstrukcí a nadále je již plně dostupné pro občany. Gruppe6 Ammu Nation poskytuje svým zákazníkům odbornou připravu a nauku o zbraní a následnou i manipulaci zaměstnanci Gruppe6 Ammmu Nation jsou řádně proškoleni a vlastní certifikaci k těmto ukonům každý zákazník je plně informován o funkčnosti zbraní a jeho rozsahů.

 

Zaměření: Společnost zaměřující se na bezpečnostní ochranu majetku a osob , distribuce sebeobraných předmětů a zbraní

Gruppe6 Corporate Security O nás: Gruppe6 Corporate Security je soukromá bezpečnostní společnost se sídlem v Los Santos která slouží klientům po celém San Andreas Gruppe6 Corporate Security přijimá do pracovního poměru pouze ty nejkvalifikovanější kandidáty, včetně vojenských veteránů a bývalých policistů. Ve společnosti Gruppe6 věříme v kvalitu nad kvantitou, a proto platíme našim zaměstnancům nadprůměrný plat. Pravidelně se setkáváme s klienty, abychom je informovali a vyslechli jejich jakékoliv obavy skrze svěřený objekt který spadá pod naší ochranu. Každému klientovi je přiřazen manažer objektu, kterého můžou kontaktovat, kdykoli mají dotaz, ohledně co se děje na jejich pozemku. Gruppe6 Corporate Security má rozsáhlé zkušenosti se servisem: Podniků, skladů, hotely a motely, kancelářské budovy, nákupní centra, staveniště, noční kluby / bary, vládní zařízení, uzavřené komunity, byty , sdružení vlastníků domů, školní čtvrti, restaurace, banky, sportovních akcí a mnoho dalších ......

Naše poslání: Naším posláním je poskytovat bezpečnost a zabezpečení klientům pomocí inovativních technologií a pokročilého školení s cílem nastavit nový standard pro soukromou bezpečnost!

Co bysme chtěli v budoucnu dokázat?: Být nejlepší v oboru soukromé bezpečnosti poskytování bezkonkurenčních bezpečnostních služeb ve veřejném, soukromém a vládním sektoru a uznané jako "go-to" soukromá bezpečnostní společnost pro všechna bezpečnostní řešení.(upraveno)

Bezpečnostní služby: Bezpečnostní služby Ve společnosti Gruppe6 Corporate Security si uvědomujeme, že jeden typ služby nevyhovuje potřebám každého klienta. Děláme si čas na poslech našich klientů a na jejich práci na vývoji balíčku služeb, který nejen splňuje jejich požadavky, ale také zůstává v jejich rozpočtu. Gruppe6 Corporate Security nabízí širokou škálu bezpečnostních služeb, o kterých si můžete přečíst více níže!
Security Officers: Gruppe6 Corporate Security nabízí Security Officera, která bude přidělen výhradně k vašemu majetku. Security Officer je k dispozici ozbrojený nebo neozbrojený v závislosti na vašich potřebách. Každý Security Officer je licencovaný přes stát Kalifornie a procházejí průběžným školením, aby zajistily, že mohou odpovídajícím způsobem chránit váš majetek. Náš Security Officer může být vyslána před vaši firmu, aby se zabránilo krádeži, nebo může být přidělen k hlídkování celého objektu. Ať už se jedná o malý obchod se smíšeným zbožím nebo velký bytový komplex, Gruppe6 Corporate Security zaručuje, že se naši Security Officeři se ukážou včas a budou vypadat profesionálně. Stejně jako naše hlídková divize, i Security Officer má přístup k mobilní aplikaci na svých chytrých telefonech, což jim umožňuje psát reporty pokaždé, když dojde k incidentu. Naši Security Officeři jsou připraveny podniknout veškeré kroky nezbytné k ochraně životů a majetku našeho klienta. Kromě toho, že máte na svém pozemku Security Officera, budou naši Security Officeři z naší mobilní divize reagovat jako záloha, pokud dojde k incidentu.
[
Mobilní hlídka: Gruppe6 Corporate Security nabízí mobilní hlídku 24 hodin denně. Vysoce vyškolení Security Offceři budou kromě odpovídání na volání o službu provádět namátkové kontroly vašeho majetku. Naše hlídková vozidla jsou jasně označena a řízena ozbrojeným hlídkovým personálem. Kromě toho, že působí jako vizuálně odstrašující tým, jsou naši Security Officeři připraveni zvládnout každou situaci, která může nastat. Každé vozidlo Gruppe6 Corporate Security je vybaveno světly, komunikačním zařízením (rádiem) a počítačovými systémy pro psaní a odesílání reportů. S hlídkou Gruppe6 Corporate Security budete informováni o každém incidentu, který se stane na vašem pozemku. Security Officeři jsou schopni psát zprávy v terénu ihned po incidentu, zatímco je to stále čerstvé v jejich myslích na rozdíl od návratu do kanceláře, což snižuje pravděpodobnost jakýchkoli chyb. Jakmile Security Officer předloží zprávu, je zkontrolována nadřízeným a zaslána elektronicky klientovi. Gruppe6 Corporate Security nabízí různé hlídkové balíčky, takže si můžete vybrat, kolikrát Security Officer zkontroluje váš majetek během 24 hodin. Všechny naše hlídkové balíčky zahrnují 24hodinový dispečink.


Event Security Officers: Gruppe6 Corporate Security může poskytnout Security Officers pro všechny události, které můžete mít. Můžete si vybrat, zda potřebujete ozbrojené nebo neozbrojené Security Officers a jaký typ uniformy chcete, aby nosili (poskytneme vám možnosti). Gruppe6 Corporate Security je připravena zvládnout jakoukoli událost, mimo jiné včetně:
Sportovní akce - Koncerty - Bankety - Veletrhy/karnevaly - Blokové akce - Dobročinné sbírky - Školní akce - Filmové premiéry - Soukromé akce - Konvence/veletrhy

Osobní Security Guard: Gruppe6 Corporate Securityl má Security Officers, kteří mají zkušenosti s vymáháním práv nebo dříve sloužili v armádě, kteří jsou k dispozici pro výkonnou ochranu vaší osoby či transportu. Tito důstojníci jsou schopni nosit skryté zbraně a jsou vycvičeni bývalými členy izraelské tajné služby (Šin Bet) a izraelskými navy Seals a IDF v těsné blízkosti ochrany majetku. Na požádání může hlídka Gruppe6 Corporate Security zajistit také vozidla pro přepravu


. K-9 Psovodi: Gruppe6 Corporate Security poskytuje profesionální a spolehlivé psí hlídkové a detekční týmy, aby byla zajištěna nejvyšší úroveň bezpečnosti a ochrany pro všechny účastníky na určených místech. Týmy se skládají z vysoce zkušených Security Officerů samozřejmostí je certifikovaný psovod nadále služební pes má splněné veškeré zkoušky a má taktéž uvedenou certifikaci dle třidy na kterou je pes vycvičen.
 

Zakladatelé: Ben Cooper
                        Lucas Brown
                        Thomas Corleone

 

Pozice:

  • Gruppe6 - CEO / President

  • Gruppe6 - Executive Director 

  • Gruppe6 - Manager
  • Gruppe6 - Account Manager
  • Gruppe6 - Director of Tranings
  • Gruppe6 - Director of Operations
  • Gruppe6-  Salesman

  • Gruppe6 - Field Traning Officer

  • Gruppe6 - Security Officer

  • Gruppe6 - Probationary Security Officer

 

Vozidla:

  • Obrněný transportní vůz

  • Vozidlo pro zaměstnance


 

Sídlo:

  • Dle toho co mi bude přiděleno.

 

Požadavky:

  • Grades

  • Speciální povolení pro nošení dlouhých zbraní

  • Vozidla

  • Uniformy


  •  

 

Cíl Frakce:
Zabezpečit město pomocí bezpečnostních služeb

 


 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Frakce se úspěšně schvaluje. Gratuluji 🙂

Detaily frakce budou upřesněny již v discord komunikaci v PM. Je třeba mít na paměti, že některé ze zmíněných požadavků bude zapotřebí řešit až IC formou s herní vládou, jako jsou třeba dlouhé zbraně. Frakce se brzy začne připravovat a během několika dní se ozvu.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...