Jump to content
Some-RP.cz
Sign in to follow this  
P1NGU

Žádost o frakci ,,Vanilla Unicorn''

martysonec

Schváleno

Message added by martysonec

Recommended Posts

Příběh

Mé jméno je Marian Grunza, narodil jsem se 6.4.1977. Pocházím z mafiánské rodiny z Evropy. Můj otec, Florian Grunza je šéf jedné z největších organizací pro výrobu a prodej drog v Evropě. Otec chce rozšířit naší pobočku i do jiných koutů světa a začíná Amerikou. Byl jsem pověřen úkolem od svého otce rozšířit jméno naší rodiny do celé Severní a Jižní Ameriky. Naše rodina byla dříve velmi chudá. Bydlelo se v Ghettu a peněz bylo málo. Jídlo a pití bylo pro moje předky vzácnost, ovšem můj dědeček vymyslel recept na výrobu nejlevnějšího a nejlepšího pervitinu. Začal vařit ve velkém a prodávat dealerům v naší krajině. Zprávy o kvalitním pervitinu se mezi dealery šířily rychle a pozitivně. Každý dealer chtěl prodávat zboží mého dědečka, tím moje rodina velmi zbohatla a následně za pomocí mého otce rozšířila svoje jméno a zboží po celé Evropě. Mým úkolem je teď pokračovat v cestě mého otce a rozšířit naše jméno do Světa. Chci zařadit i jiné drogy do naší nabídky a tím rozšířit naší popularitu i mezi jiné uživatele drog.

O frakci

Budeme provádět nelegální činnost, která bude mít legální záštitu pod podnikem Vanilla Unicorn, na kterou si vezmeme IC půjčku od vlády a postupně splácet. Až se trochu zabydlíme, chceme mít pod palcem určitou část města a vydělávat peníze i jinak než přes podnik (např. výroba a prodej drog, překup zbraní, výpalné apod). Budeme si budovat respekt, aby každý kdo nám bude dělat problémy věděl, že pokud nepřestane dopadne velmi špatně. Měli bychom pod kontrolou lokaci a NPC pro prodej pervitinu, kterou bychom si hlídali.

O nás

Zkušenost s RPením nelegálních frakcí jako např. Mafie, gangy máme dostatečné zkušenosti. RPili jsme tyto frakce na serverech jako Sideway nebo Reflex a průměrnost nahraných hodin našich členů je cca 700 hodin. Myslíme že RP zlepšíme více než dost. Chceme ukázat lidem nový směr RP, věci se nebudou řešit hned střelbou, ale spíše domluvou, zastrašováním, nebo pomocí lidem co k nám mají úctu.

Požadavky

-Vanilla unicorn

-spawner pro toto auto: Dubsta | GTA Wiki | Fandom

-sklad uvnitř podniku

-do začátku nějaké peníze podle ekonomiky

Pozice

Boss

Underboss

Gangster

Ochranka

DJ

Barman

Tanečnice

Share this post


Link to post
Share on other sites

Zdravím tě,

Tvá žádost se nám líbí a frakce se tímto schvaluje. Další konverzace budou probíhat na discordu.
 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...